3VOOR12 (Back)Stage op Metropolis Festival (Deel 1)

Onlangs kregen we te horen dat we 2 backstage pasjes gewonnen hadden voor het 3VOOR12 (Back)Stage gedeelte op het Metropolis Festival. Nu zijn er nog meer kansen voor andere om dit ook mee te maken, maar wij willen ook ons steentje bijdragen.

Daarom bieden wij gratis (wij hebben hem immers ook voor niets) ons tweede backstage pasje aan. De eerste die reageert is de gelukkige, dus kruip in de digitale pen en wie weet is dat kaartje wel voor jou.Voor een ieder die nu bij ons net naast een kaartje grijpt er zijn nog meer mogelijkheden tot winnen zie hieronder.

We zijn blij te melden dat we het gratis backstage kaartje hebben kunnen weggeven. De gelukkige winnaar is Niels Koster. Hierbij wensen we Niels alvastxc2 veel plezier bij de extra optredens.

——————

Op 4 juli 2010 vindt het Metropolisfestival weer plaats in het Zuiderpark in Rotterdam, met ook dit jaar het motto: ‘New Music First’. 3VOOR12 sluit zich bij hit motto aan en host in samenwerking met het festival een klein podium, 3VOOR12(Back)Stage. Hier organiseert 3VOOR12 sessies met acts die ook op de podia van het festival staan, maar dan in een kleine setting. Op een locatie waar je als publiek normaliter niet komt: backstage. Deze sessies worden opgenomen in beeld en geluid en zijn toegankelijk voor een klein publiek dat via verschillende kanalen toegang kan winnen voor deze bijzondere sessies. De sessies zijn achteraf terug te vinden op 3VOOR12TV. Er zullen diverse optredens zijn tussen 13.30 en 20.30 uur. De volgende acts zijn al bevestigd:

Hef & xd6nder (aka Bang Bros)
The Mad Trist (Limburgse rockers)
Jack Parow(Zuid-Afrikaan, bekend van internethit Cooler As Ekke)

Hou 3VOOR12 de komende tijd in de gaten voor meer namen.

ERBIJ ZIJN?
Het Metropolis festival is een gratis festival, maar wil je zien hoe het in de backstage van zo’n festival aan toe gaat en wil je getuige zijn van bijzondere optredens in een intieme setting? 3VOOR12geeft onder andere in de 3VOOR12 nieuwsbrief de komende tijd bandjes weg, waarmee je speciale toegang krijg tot 3VOOR12(Back)Stage. Meld je dus aan en doe mee!
——————

Advertenties
door evenwolvesdream Geplaatst in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s