Zombie Strippers!

Zombie Strippers!
soort:xc2 Horror / Komedie
jaar: 2008
movierating (1-5):2

Mov-ZombieStrippers

We kennen het aloude plot wel; de overheid ontwikkelt een virus die dode soldaten kan laten doorgaan met vechten, door een ongeluk loopt dit natuurlijk uit de hand zodat het virus uiteindelijk terecht komt in het civiele milieu. Ditmaal is dat de illegale stripclub Rhino’s. Het virus zorgt ervoor dat een aantal sexy strippers in de stripclub in levende doden veranderen. De bezoekers die de stripclub vervolgens bezoeken en oog in oog komen te staan met deze zombie strippers, krijgen een behoorlijk wilde nacht te verduren.

Met een titel als ‘Zombie Strippers!’ is het te verwachten dat de film niet echt veel diepgang zal hebben, maar eerder een flauwe verbastering van het zombie genre zal zijn. Gevuld met vele woordgrappen en Amerikaanse cultuur- en president bashing, met een behoorlijke portie vrouwelijk bloot. Verstand op nul en lachen dus maar.

Daarbij krijgen we wel de top of the blote bill te zien met pornoster Jenna Jameson en haar vriend, gemengde vechtsporten vechter, Tito Ortiz.xc2 Zelfs Robert Englund, beter bekend als Freddy uit de Nightmare on Elm Street reeks, die hier met veel plezier en zelfspot de sleezy eigenaar met smetvrees van stripclub Rhino’s speelt, is van de partij.

Dat we ons niet hadden kunnen voorbereiden op wat deze film zou brengen word ons duidelijk bij de Yab Yum gevecht scene tussen twee van de zombie strippers. Want voordat we het goed en wel weten schieten er zelfs biljartballen om onze oren.

Iets wat je echt gezien moet hebben om het te geloven. Het antwoord op hoe nog meer naakt in een horror film te krijgen.

Advertenties
door evenwolvesdream Geplaatst in Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s