Brxc3xbcno

Brxc3xbcno
soort: Humor
jaar: 2009
movierating (1-5):3

Movbruno
Sasha Baron Cohen, weet wederom de wereld te shockeren met een van zijn typetjes, ditmaal is dat de Oostenrijkse flamboyante homosexueel Brxc3xbcno. Brxc3xbcno’s dagen als super mode journalist zijn geteld wanneer hij een enorme flater slaat bij een grote modeshow. Hierna besluit hij om wereldberoemd te worden en waar kan dat beter dan in het mediageile Amerika.

We worden meegenomen op zijn rondreis en de vele verscheidene maffe probeersels om maar aandacht te krijgen in de media. Waarbij hij onder meer de draak steekt met de adoptie en goede doelen hype van de A-listers. Hij weet nu ook weer de nodige irritatie op te roepen en schroomt daarbij ook niet morele, geloof of raciale barrieres te beklimmen in de meest waanzinnige outfits.

Niet zo leuk als dat Borat was maar zeker meer dan de moeite waard om te zien. Wij lagen in ieder geval in een deuk bij het slot uitvoering van het, door hem zelf gecomponeerde, nummer ‘Brxc3xbcno, Dove of Peace’. Een lied dat iedereen tot elkaar moet brengen met ondersteuning van Bono, Sting, Slash, en Elton John.

Advertenties
door evenwolvesdream Geplaatst in Film

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s