Guano Apes – 'Walking A Thin Line'

Guano Apes – ‘Walking A Thin Line’
soort: Rock
cd/dvd: CD
jaar: 2003
label: BMG, Super Sonic Records
tracks: 12xc2 (limited digipack versie 14)

Walkingathinline_cdDit een na laatste studio album is toch wel een sterk album welke later gevolgd zou worden door het best of album ‘Planet Of The Apes’ voordat de band er uiteindelijk de handdoek bij in de ring gooide, wat nu zo’n kleine 2 jaar geleden is. De belofte van een solo album van zangeres Sandra Nasi? laat nog even op zich wachten, nu maar hopen dat er van uitstel geen afstal komt.

Ook op dit album laat ze namelijk weer horen dat ze een bereik heeft dat van zacht melodisch tot zware rauwe rock gaat, soms zelfs in een en hetzelfde nummer. Samen met het vertrouwde gitaarwerk van Dennis Poschwatta is dit een album wat goed doorborduurt op het al eerder uitgebrachte werk van de band.

Naast de uitgebrachte singles van dit album zijn de betere nummers toch wel ‘Storm’ , ‘Plastic Mouth’ en ‘Sugar Skin’. Welke naar ons inziens de ware sound van de band naar buiten brengen.

Het is overigens een aanrader de limited digipack versie te zoeken voor het volgende nummer ‘Counting The Days’ geplaatst achter ‘Plastic Mouth’. Het is een van de twee bonus nummers op deze limited versie, de andere is ‘Electric Nights’ welke terug te vinden is tussen ‘Diokhan’ en ‘Quietly’

Advertenties
door evenwolvesdream Geplaatst in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s