Coldplay – 'Clocks (Dutch limited digipack 3CD)'

Coldplay – ‘Clocks (Dutch limited digipack 3CD)’
soort: Rock
cd/dvd: cd
jaar: 2003
label: Parlophone
tracks: 12

Cdcoldplay_clocks_nl3_cdVoor een ieder die bij een concert is geweest is het altijd leuk om een aandenken daarvan te hebben, de meeste van ons moeten het doen met een T-shirt, button of programma boekje maar soms heel soms kom je dan iets als dit tegen en dit is natuurlijk een digipack met 3 cd singles met live opnames van het door jou bezochte concert.

Waar je vroeger stiekem zocht naar een bootleg word al dat werk je nu uit handen genomen door het platenlabel en hoef je nu alleen nog maar naar de dichtstbijzijnde cd-shop of nog makkelijker via internet deze digipack, met ruimte voor de 3 cd singles die los van elkaar verschijnen, te kopen en kun je lekker gaan luisteren en terug denken aan het optreden.

Voor ons is er toch een behoorlijk minpuntje; en dat is toch wel de verscheidene versies van het nummer ‘Clocks’. Hoe goed het nummer ook is om het in zo’n korte tijd drie keer achter elkaar te horen hoeft voor ons echt niet. We hadden dan ook liever ander live nummers van die avond terug gehoord.

Maar daarnaast is er dan ook wel weer een kort grappige nummer ‘Mooie Ellebogen’ dat de heren voor de grap schreven samen met een Nederlandse vriend in het begin van hun carrière. Dat maakt voor ons dan wel weer een hoop goed. Natuurlijk vinden we voornamelijk de standaard succes nummers terug op de 3 singles zoals ‘Trouble’ en ‘Yellow’ maar als een leuke herinnering aan een bezocht concert is dit volgens ons een goeie aanvulling voor de cd collectie.

Advertenties
door evenwolvesdream Geplaatst in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s