Coldplay – Trouble

Coldplay – Trouble (Live Norwegian EP Rockefeller Music Hall )
soort: Rock
cd/dvd: CD
jaar: 2001
label: Parlophone
tracks: 5

CdcoldplaytroublenorwegianepEen al weer wat oudere release, maar daarom nog wel een leuke aanvulling op onze muziek verzameling. Deze in 2001 uitgebrachte ep bevat vijf bekende en populaire nummers, ditmaal live, opgenomen tijdens het concert in Rockefeller Music Hall, Noorwegen.

Het veelvuldig meegezongen: ‘Yellow’, bevindt zich ook onder de vijf tracks, hiermee braken de heren van Coldplay in 2000 nog door. Inmiddels behoren Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion bij de gevestigde orde. Juist daarom is het extra leuk om de begin tijd van deze vier weer eens onder oren te krijgen.

Maar ook publiekslievelingen ‘Trouble’ en ‘Sparks’ worden niet gemist. Natuurlijk hadden we ook het album ‘Parachutes’ kunnen aanschaffen om deze songs toe te voegen aan onze collectie, maar een live opname heeft vaak dat beetje extra.

Hier krijg je de energie die een optreden met zich meebrengt. Zowel vanuit het publiek als vanuit de artiesten. Daarnaast is het natuurlijk welkome memorabilia voor diegene die bij het concert aanwezig zijn geweest. Misschien is het dan niet overal even loepzuiver of duidelijk, maar dat is dan ook de charme van een live opname, als bij een in de studio opgenomen album.

Advertenties
door evenwolvesdream Geplaatst in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s