The Medics – 'The Medics'

The Medics -xc2 ‘The Medics’
soort: Rock ‘n Roll, Indie Rock
cd/dvd: ep
jaar: 2009
label: eigen beheer
tracks: 3

Cdthemedicsthe_medicsHerken je de volgende symptomen: verveling, lusteloosheid en andere uitputtingsverschijnselen als onderdeel van je recente uitgaan en cd aankopen?

Haast je dan naar het dichtstbijzijnde web 2.0, zoals Twitter, LastFM, MySpace, Hyves, Facebook, YouTube, voorziening al waar u een fikse rock injectie van The Medics moet halen. Het Utrechtse gezelschap, Daniel (zang), Allard (gitaar, zang), Ricardo (gitaar), Jasper (drums) en Johan (bas, zang), helpt je binnen no-time weer de dansvloer op.

Met opgedane muzikale kennis, van mentors als The Strokes, Editors en The Killers, heeft dit vijftal namelijk een ep gemaakt die momenteel gratis aan het volk word verstrekt. Binnen luttele seconden na inname bruist je weer van energie.

De eerste indruk, die wij kregen bij het luisteren naar de drie nummers, is dat The Medics zich vol overgave storten op hun songs. Natuurlijk kunnen we hier verder ingaan over het feit dat we invloeden van de Editors terug horen in de zangstijl van Daniel en het gitaarwerk van Ricardo en Allard. Maar dat neemt niet weg dat deze jonge mannen vol energie spelen iets wat aanstekelijk werkt.

Advertenties
door evenwolvesdream Geplaatst in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s